SIA “Latvijasmernieks.lv” pārdots uzņēmuma vadības nodibinātai SIA

SIA “Latvijasmernieks.lv” par Privatizācijas aģentūras izsolē noteikto sākumcenu (200 000 Ls) pārdots uzņēmumam SIA “TERRA Standart”, kuras dibinātājs un viens no īpašniekiem ir “Latvijasmernieks.lv” vadītājs Rinalds Smilga.

VAS „Privatizācijas aģentūra” (PA) ir noslēgusi ar SIA “TERRA Standart” nomaksas pirkuma līgumu, pārdodot SIA „Latvijasmernieks.lv” (bijusī VSIA „Latvijas Valsts mērnieks”) 100% pamatkapitāla daļas par 200 000 latu. Atbilstoši pārdošanas noteikumiem SIA „TERRA standart” ir veikusi pirmo iemaksu 25% jeb 50 000 latu apmērā no pirkuma cenas, savukārt atlikušās summas 150 000 latu apmērā apmaksa jāveic piecu gadu nomaksas termiņā.

SIA “TERRA Standart” ir dibināta tikai šā gada 9. martā, liecina Uzņēmumu reģistra informācija. Sākotnēji tās vienīgais īpašnieks bijis Rinalds Smilga, bet neilgi pēc tam, kad novembra beigās Privatizācijas aģentūra paziņoja par plānoto pārdošanas darījumu, 5. decembrī SIA “TERRA Standart” daļas pārreģistrētas uz 6 īpašnieku vārdiem – Rinaldam Smilgam (33,33% daļu), Vladislavam Novikam (20%), Vladislavam Simonovam, Jānim Rutkim, Jānim Laizānam (katram pa 13,33%) un Artim Goldmanim (6,67%). Uzņēmuma pamatkapitāls ir 15 000 Ls.

SIA “TERRA Standart” juridiskā adrese ir Tukums, Gaismas iela 6, kas, spriežot pēc Google Street View atrodamajiem attēliem, ir privātmāja.

Ikars Kubliņš, Mernieks.lv


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. Paldies par mana brāļa Jāņa Bikšes [3.] (pēc dzimtas uzturētā “Dzimtas koka” reģistra – Jānis [3.]) “Dzīves nodarbošanās vēstures” izveidi…

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *