Apstiprināti SIA Latvijasmernieks.lv privatizācijas noteikumi

Privatizācijas aģentūra apstiprinājusi SIA Latvijasmernieks.lv (bijušais uzņēmums valsts SIA Latvijas Valsts mērnieks) 100% pamatkapitāla daļu pārdošanas noteikumus. Tie paredz, ka uzņēmuma pamatkapitāla daļas tiks pārdotas atklātā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli.

Izsole notiks 10. augustā, plkst. 15.00, Privatizācijas aģentūras telpās K. Valdemāra ielā 31 (līdz 25. jūlijam plkst. 15.00 PA jāiesniedz apliecinājumi iegādāties uzņēmuma pamatkapitāla daļu paketi saskaņā ar pārdošanas noteikumiem, to pielikumiem un pievienotajiem dokumentiem).

Latvijasmernieks.lv 571 900 pamatkapitāla daļas (katras daļas nominālvērtība ir viens lats) tiks pārdotas izsolē vienā paketē. Izsoles sākumcena ir noteikta 263 000 lati ar izsoles soli 5000 lati, un visa samaksa jāveic latos. Kapitāla daļu pakete tiek pārdota ar tūlītēju samaksu vai uz nomaksu. Piemērojot pārdošanu uz nomaksu, tiek noteikta pirmā iemaksa 25% apmērā no nosolītās cenas. Maksimālais nomaksas termiņš ir noteikts trīs gadi no pirkuma līguma noslēgšanas dienas, informē PA.

Latvijasmernieks.lv ir vadošais Latvijas uzņēmums zemes kadastrālajā uzmērīšanā, kas nodarbojas ar zemes ierīcību un mērniecību, nodrošinot pilnu mērniecības darbu servisu visā Latvijas teritorijā. Papildus pamatdarbībai pagājušā gadā uzņēmums ir uzsācis piedāvāt klientiem derīgo izrakteņu karjeru izstrādes projektu sagatavošanu, inženiertīklu projektēšanu, kā arī citus pakalpojumus, kas saistīti ar ģeodēzisko izpēti, skaidro PA.

SIA Latvijasmernieks.lv ir 20 mērniecības biroji visā Latvijas teritorijā. Šā gada 1. jūnijā bija nodarbināti 118 darbinieki.

Uzņēmuma kopējais neto apgrozījums 2011. gadā bija 1,033 miljoni latu un, lai gan neto apgrozījums salīdzinājumā ar 2010. gadu ir pieaudzis par 12%, 2011. gads ir noslēdzies ar 115 886 latu zaudējumiem.

SIA “Latvijasmernieks.lv” pamatkapitāla daļu pārdošanas noteikumi (iekļaujot mantisko līdzekļu sarakstu)

Privatizācijas aģentūras paziņojums


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *