AAS “Balta” piedāvā īpašu apdrošināšanu Latvijas Mērnieku biedrības biedriem

Apdrošināšanas akciju sabiedrība “Balta” nosūtījusi vēstuli Latvijas Mērnieku Biedrībai (LMB), kurā informē, ka, ņemot vērā ekonomisko situāciju Latvijā, kompānija ir izstrādājusi īpašu profesionālās civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas piedāvājumu LMB biedriem.

Jaunais piedāvājums ir izstrādāts, pamatojoties uz Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām un standarta variantā piedāvā apdrošināt visdažādākos riskus. AAS “Balta” papildus sola atlīdzināt arī no dzīvībai vai veselībai nodarītā kaitējuma izrietošos finansiālos zaudējumus (neiegūtie ienākumi, pabalsti apgādniekiem utt.), kā arī mērnieka palīga profesionālā atbildība, juridiskās palīdzības, tiesāšanas, ekspertīzes izdevumi.

Apdrošināšanas līgumus iespējams slēgt gan par visiem licencētajiem darbiem uzreiz (uz gadu), gan arī par konkrētiem piedāvājuma objektiem atsevišķi.

Uzdot interesējošos jautājumus AAS Balta apdrošināšanas piedāvājuma sakarā iespējams, sazinoties ar AAS Balta korporatīvo darījumu vadītāju Viktoriju Antropovu (e-mail: viktorija.antropova@balta.lv, tel. 67035699).

Pielikumā sk. AAS Balta nosūtīto vēstuli


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *