Lielais Rīgas adrešu atlants

Pilnībā pārstrādājot iepriekšējos gados atzinību guvušo un vairākus izdevumus piedzīvojušo Rīgas adrešu atlantu, karšu izdevniecība “Jāņa sēta” ir radījusi jaunu izdevumu – Lielo Rīgas adrešu atlantu. Tas ir līdz šim detalizētākais kartogrāfiskais izdevums par Rīgas pilsētu. Atlantā attēlotas visas ēkas un vairāk nekā 31 000 adrešu Rīgas pilsētā (kopā ar atlanta lappusēs attēlotajām Pierīgas teritorijām – vairāk nekā 35 000 adrešu). Liela uzmanība atlantā pievērsta informācijai par infrastruktūras objektiem, sabiedrisko transportu un aktuālajām izmaiņām pilsētas apbūvē.

Dienvidu tilts, Juglas ielas un Brīvības gatves divu līmeņu krustojums, rotācijas aplis Deglava un Lubānas ielas krustojumā, jaunais iepirkšanās un atpūtas centrs “Riga Plaza” – ja vēlaties šos objektus ieraudzīt kartē, tad Lielais Rīgas adrešu atlants ir izdevums, kas jums ir nepieciešams. Gatavojot pirmizdevumu, izmantoti jaunākie pieejamie kartogrāfiskie, adrešu un uzziņu avoti, teritorija daļēji apsekota dabā 2008. gada rudenī.

Atlanta 140 lappusēs atradīsiet ne vien visas Rīgas karti mērogā 1:10 000, bet arī Rīgas centra karti M 1:5000, Rīgas teritoriālās attīstības un iedalījuma shēmas, jaunu Rīgas sabiedriskā transporta karti M 1:80 000 un Rīgas apkārtnes karti M 1:200 000. Ielu nosaukumu alfabētiskajā rādītājā iekļauts vairāk nekā 2200 Rīgas un atlantā ietverto Pierīgas apdzīvoto vietu ielu.

Jaunajam Lielajam Rīgas adrešu atlantam ir lielāks formāts nekā iepriekšējam, kas dod iespēju vienā lappusē skatīt plašāku teritoriju, vienlaikus tā spirāles iesējums ļauj atlantu ērti pāršķirt un lietot arī automašīnā.

Avots: karšu izdevniecība Jāņa sēta


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. Paldies par mana brāļa Jāņa Bikšes [3.] (pēc dzimtas uzturētā “Dzimtas koka” reģistra – Jānis [3.]) “Dzīves nodarbošanās vēstures” izveidi…

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *