Hanojā atvērts Korejas un Vjetnamas viedpilsētu būvniecības tehnoloģiju centrs

Hanojas pilsētā oficiāli atklāts jauns Korejas-Vjetnamas Viedpilsētu Būvniecības Tehnoloģiju Sadarbības Centrs, kura mērķis ir veicināt tehnoloģiju apmaiņu un sekmēt Dienvidkorejas uzņēmumu paplašināšanos Vjetnamas tirgū. Šī kopīgā iniciatīva, ko vada Korejas Zemes, infrastruktūras un transporta ministrija (MOLIT), ir būtisks solis abu valstu sadarbībā.

Centra izveide ir daļa no 2020. gadā noslēgtā Saprašanās memoranda par būvniecību un pilsētvides attīstību, kas paredz tehnoloģiju apmaiņu un viedpilsētu attīstības veicināšanu Vjetnamā. Projekta finansējums veido apmēram 6 miljonus ASV dolāru. Centrs būs būtisks atspēriena punkts gan vietējiem, gan starptautiskajiem uzņēmumiem un kalpos par platformu starptautiskiem pētījumiem un tehnoloģiju apmaiņai.

Centrā ir izveidota Viedpilsētu tehnoloģiju izstāžu zāle, Datu centrs viedpilsētu sertifikācijām, Virtuālās realitātes pieredzes zāle, kā arī Izglītības centrs, kas ļaus apmācīt speciālistus un ieviest inovatīvas tehnoloģijas pilsētu attīstībā. Oriģinālziņa


Raksts publicēts

,

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *