Izdots Mazais Lietuvas autoceļu atlants

Sekojot “Mazā Latvijas autoceļu atlanta” pirmizdevumam ir iznācis „Mazā Lietuvas autoceļu atlanta” pirmais izdevums. Atlanta pamatā ir autoceļu atjaunotā karte mērogā 1:200 000 no populārā “Lietuvas autoceļu atlanta” pēdējā izdevuma. Aktualizēts ceļu tīkls, kā arī servisa un apskates objektu izvietojums. Doti 22 lielāko pilsētu pārskatu plāni un apdzīvoto vietu nosaukumu rādītājs. Atlantu papildina tematiskās kartes.

Atlanta nelielais izmērs (14×24 cm) ļaus to ērti ievietot automašīnas cimdu nodalījumā, tas neaizņems daudz vietas, dodoties velobraucienā vai pārgājienā. Lietotāju ērtībai uz izdevuma vāku atlokiem ir izvietoti autoceļu kartes apzīmējumi un attālumu tabula starp Lietuvas pilsētām.

“Mazais Lietuvas autoceļu atlants” izdots ar mērķi gan informācijas, gan cenas ziņā aizpildīt nišu starp “Lietuvas autoceļu karti” un “Lietuvas autoceļu atlantu”, piedāvājot karšu lietotājiem lielāku izvēles iespēju.

Avots: Karšu izdevniecība Jāņa sēta


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. Повысьте доверие и привлеките клиентов с нашим добровольным сертификатом соответствия! Наличие сертификата соответствия позволяет клиентам быть уверенными в том, что…

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *