Leica Geosystems paziņo par trīs jaunu lāzernivelieru izlaišanu

Ar jauno Leica Rugby 260SG, 270SG un 280DG Leica Geosystems paplašina izturīgo celtniecības lāzernivelieru klāstu.

Jaunās paaudzes daudzfunkcionālie horizontālā/vertikālā slīpuma lāzeri Leica Rugby 260SG, 270SG un 280DG ir adresēti visplašākajam būvniecības tirgus klientu lokam. Ar savām plašajām funkcijām tie darbuzņēmējiem piedāvā izpildīt faktiski jebkuru pasūtījumu. Visi lāzeri ir aprīkoti ar lielu LCD displeju un viegli pielietojamu piecu pogu taustiņu klaviatūru.

Leica Rugby 260SG precīzs vienas plaknes lāzers vispārējās būvniecības vajadzībām ar puautomātisku nivelēšanas režīmu un darbības diapazonu līdz 600 metri diametrā.

Leica Rugby 270SG balstīts uz tās pašas platformas kā Leica Rugby 260SG, tikai šim ir pilīgi automātisks nivelēšanas režīms un palielināts darbības diapazons līdz 700 metriem diametrā.

Leica Rugby 280DG horizontālā/vertikālā slīpuma lāzers piemērots jebkuru ārējo un iekšējo darbu veikšanai. Pilns automātiskās nivelēšanas režīms, skenēšanas režīms, pieejams ar divu veidu tālvadību.

Visiem Rugby modeļiem tiek dota divu gadu rūpnīcas garantija ar iespēju to pagarināt līdz pieciem gadiem.

Avots: Leica Geosystems


Raksts publicēts

,

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. Когда речь идет о перепланировке помещений, стоимость играет решающую роль. Многие считают, что качественные услуги по перепланировке обязательно должны быть…

  2. What is Foreclosure Mediation? In foreclosure mediation, a neutral third party facilitates negotiations between homeowners and lenders to avoid foreclosure.…

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *