Vispasaules ESRI lietotāju koference San Diego

ESRI programmatūras izplatītājs Latvijā SIA “Envirotech” aicina savus klientus apmeklēt vispasaules ESRI produktu lietotāju konferenci, kas norisināsies no šā gada 13. līdz 17. jūlijam San Diego, Kalifornijā, ASV. Šis ir lielākais pasākums pasaulē, kas veltīts ĢIS. Konferences laikā būs lieliska iespēja iepazīties ar jaunākajiem ASV uzņēmuma ESRI izstrādājumiem un risinājumiem, kā arī individuāli tikties ar vadošajiem ĢIS (ģeogrāfiskās informācijas sistēmas) speciālistiem un ekspertiem.

Minētais pasākums ir kļuvis ļoti populārs ĢIS tehnoloģiju lietotāju vidū. Tā ietvaros ikvienam dalībniekam iespējams iegūt aktuālu un interesantu informāciju, kā arī rast risinājumus konkrētām ikdienas problēmām un dažādas idejas ĢIS attīstības iespējām nākotnē.

Online reģistrācijas gala termiņš konferencei ESRI mājas lapā www.esri.com ir 22.maijs. Reģistrācijas maksa 1395$.

Konferences norises plāns:

  • 13.jūlijs ESRI lietotāju konferences plenārsesija. Karšu galerijas atklāšana un reģistrācija.
  • 14.- 16.jūlijs Lietotāju prezentācijas, tehniskie semināri, semināri par ĢIS koncepciju un ĢIS industrijas mērķiem, dažādu interešu grupu un reģionālo lietotāju grupu tikšanās.
  • 17.jūlijs Tehniskie semināri un konferences noslēguma sēde.

Pirms un pēc konferences semināri un apmācību klases notiek no 6.-12. jūlijam un no 20.- 24. jūlijam!

Plašāka informācija par šo konferenci pieejama ESRI Interneta mājas lapā: http://www.esri.com/events/uc , kā arī ESRI izdales materiālā: ESRI International User Conference 2009 San Diego, CA (angļu val.).

Ja rodas papildus jautājumi, klienti ir aicināti sazinieties ar SIA Envirotech pa tālr.: +371 7215220 vai e-pastu: info@gis.lv

Avots: SIA “Envirotech” , esri.com


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. Множество пользователей активно ищут удобные и доступные способы развлечения. Это привело к повышению популярности различных онлайн-сервисов http://www.hucellbio.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=467741

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *