INTERGEO 2008

Ikgadējais un lielākais pasaules ģeodēzijas, ģeoinformātikas un zemes pārvaldības kongress un izstāde INRERGEO 2008 šogad no 30.septembra līdz 2.oktobrim risinājās Brēmenē. Tas norisinājās četrās hallēs ar kopējo platību 24 000 kvadrātmetri un tajā piedalījās vairāk kā 470 dalībnieki. Izstādes plašākie stendi bija Topcon, Esri, Leica Geosystems un Trimble uzņēmumu pārstāvjiem. Kongresu apmeklēja vairāk kā 15 000 ekspertu no visas pasaules.
Šogad, kā katru gadu, izstādi apmeklēja vairāku Latvijas uzņēmumu pārstāvji. Starp tiem bija gan ģeodēzisko instrumentu tirgotāju pārstāvji no SIA „GeoStar” (Trimble) un SIA „Hadlat” (Topcon), gan mērniecības uzņēmumu SIA „Parnas” un SIA „Metrum” pārstāvji, kā arī Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārstāvji.
Šī bija lieliska iespēja iepazīties ar jaunākajām izstrādēm programmnodrošinājumā un ģeodēzisko instrumentu būvniecībā. Kā arī satikt kolēģus no visas pasaules un smelties idejas dažādu uzdevumu risināšanai ar ģeodēziskām, kartogrāfiskām vai GIS metodēm.
Plašāku ieskatu par interesantākajiem stendiem sniegsim turpmākajos rakstos.
2009.gadā INTERGEO notiks Karlsrue no 22. līdz 24.septembrim.


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. What is Foreclosure Mediation? In foreclosure mediation, a neutral third party facilitates negotiations between homeowners and lenders to avoid foreclosure.…

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *