Oktobra beigās notiks FIG Jauno ģeodēzistu forums

Šī gada 23. un 24. oktobrī Bukarestē, Rumānijā, norisināsies 7. FIG Jauno ģeodēzistu Eiropas tikšanās (YSEM), kas pirmo reizi kopš pandēmijas tiks rīkota klātienē. Šo nozīmīgo pasākumu organizē FIG Jauno ģeodēzistu tīkls, CLGE Jauno ģeodēzistu pārstāvji un Rumānijas Ģeodēzistu savienības Jauno ģeodēzistu komisija. Tikšanās laikā tiks vērsta uzmanība uz profesionālo attīstību un jaunu iespēju radīšanu ģeodēzijas un ģeotelpiskās zinātnes jomā, apvienojot jauniešus no visas Eiropas.

Šī gada tikšanās tēma – “Veidojot kopā: Ģeodēzisti risina nākotnes izaicinājumus” – uzsver nepieciešamību stiprināt vienotu kopienu un aktīvi piedalīties nozares attīstībā. Divu dienu pasākumā notiks diskusijas un darbnīcas, kurās dalībnieki dalīsies pieredzē, izstrādājot stratēģijas nākotnes izaicinājumu pārvarēšanai. Tajā pašā laikā tiks radītas lieliskas iespējas tīkla veidošanai, savstarpējai pieredzes apmaiņai un sadarbības veidošanai ar nozares ekspertiem.

Jaunie ģeodēzisti var ne tikai piedalīties pasākumā, bet arī uzstāties kā runātāji vai pieteikties FIG fonda piešķirtajām stipendijām, kas palīdz segt dalības izdevumus un sniedz iespēju aktīvi iesaistīties nozares nākotnes veidošanā. Oriģinālziņa


Raksts publicēts

,

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *