Valsts zemes dienestam jauna mājas lapu un datu publicēšanas portāls

Jaunā VZD mājas lapa un datu izplatīšanas portāls ir izstrādāti, lai uzlabotu informācijas pieejamību sabiedrībai par dienestu, tā darbības aktualitātēm un informācijas sistēmās uzkrātajiem datiem, kā arī sniegtu informāciju, izmantojot mūsdienu tehnoloģiju iespējas. Mājas lapa ieguvusi ne tikai mūsdienīgāku un pievilcīgāku vizuālo noformējumu, bet arī jaunu struktūru, informācijas izkārtojumu un dažādas papildus iespējas ērtākai informācijas pārlūkošanai.

Datu izplatīšanas portāls sniedz klientiem iespēju vienkopus aplūkot VZD rīcībā esošo vispārpieejamo informāciju. Portāla publiskajā daļā ikvienam bez maksas ir iespēja ērti iepazīties ar VZD rīcībā esošajiem Kadastra informācijas sistēmas un Valsts adrešu reģistra datiem.

Jauno VZD interneta mājas lapu izstrādāja VZD speciālisti, bet mājas lapas dizainu – SIA „Mediaparks”. Savukārt, jauno VZD datu publicēšanas portālu izstrādāja SIA „FMS”.

Avots: no VZD informācijas presei


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. Когда речь идет о перепланировке помещений, стоимость играет решающую роль. Многие считают, что качественные услуги по перепланировке обязательно должны быть…

  2. What is Foreclosure Mediation? In foreclosure mediation, a neutral third party facilitates negotiations between homeowners and lenders to avoid foreclosure.…

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *