“Jāņa sēta” izdevusi Saldus un Brocēnu novadu kartes pirmizdevumu

Karšu izdevniecīva ”Jāņa sēta” turpina aizpildīt „baltos plankumus” Latvijas teritorijā un mērogā 1:100 000 kartējusi līdz šim tik detāli neattēloto Saldus rajona teritoriju. Kartes sagatavošanas laikā Latvijā ir veikta administratīvi teritoriālā reforma un kartē attēlotā teritorija tagad ietilpst Saldus un Brocēnu novados.

Kartes pirmizdevums sagatavots, izmantojot jaunākos pieejamos ortofoto uzņēmumus, visjaunākos kartogrāfiskos materiālus un lauku apsekojuma datus. Visa Saldus rajona teritorija apsekota dabā 2008. gadā, īpaši precizēts autoceļu tīkls, viensētu un apbūves izvietojums, tūrisma un servisa objekti. Karti papildina plaša uzziņu informācija par katru pašvaldību (vispārīgas ziņas, apskates vietas, naktsmītnes tūristiem u.c.), kā arī vairāk kā 20 fotoattēli.

Karte ir tapusi sadarbībā ar Saldus tūrisma informācijas centru. Gan karte, gan uzziņu informācija ir precizēta un saskaņota ar rajona vietējām pašvaldībām, tādēļ Saldus rajona karte mērogā 1:100 000 ir šobrīd visprecīzākais kartogrāfiskais izdevums par šo teritoriju.

Novadu kartes mērogs 1:100 000
Saldus un Brocēnu plāns mērogā 1:20 000
Izmērs 66 x 69 cm / locīts 11 x 23 cm

Novadu karte mērogā 1:100 000 ar Saldus un Brocēnu plānu mērogā 1:20 000. Pilsētu plāns papildināts ar ielu nosaukumu alfabētisko rādītāju. Plaša uzziņu informācija un fotoattēli.

Avots: Jāņa sēta


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. Множество пользователей активно ищут удобные и доступные способы развлечения. Это привело к повышению популярности различных онлайн-сервисов http://www.hucellbio.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=467741

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *