VSIA “Latvijas Valsts Mērnieks” jauns vadītājs

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Latvijas Valsts mērnieks” (LVM) informē, ka 2009.gada 4.novembrī notika uzņēmuma dalībnieku sapulce, kurā tika pieņemts lēmums veikt izmaiņas LVM statūtos, samazinot valdes locekļu skaitu no trim uz vienu. Par vienīgo valdes locekli ir iecelts Rinalds Smilga, kurš arī līdz šim ir strādājis uzņēmuma valdē.

Rinalds Smilga ir gados jauns (27) nozares profesionālis, kurš strādā mērniecībā septiņus gadus. Viņš pabeidzis LLU bakalaura studijas kā zemes ierīkotājs, pēc tam ieguvis inženierzinātņu maģistra grādu būvzinātnē. LVM R. Smilga darbu uzsāka 2007.gada janvārī kā Ģeodēzijas un tehniskās nodrošinājuma daļas vadītājs, bet no 2008.gada novembra ieņēma amatu uzņēmuma valdē. Iepriekš R. Smilga strādājis Valsts zemes dienestā kā Mērniecības departamenta Ģeotelpisko datu daļas vadītāja vietnieks.

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Latvijas Valsts mērnieks” ir vadošais uzņēmums zemes kadastrālajā uzmērīšanā. Uzņēmuma 100% kapitāla daļas pieder valstij, kapitāla daļu turētājs ir LR Tieslietu ministrija.


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

  1. Когда речь идет о перепланировке помещений, стоимость играет решающую роль. Многие считают, что качественные услуги по перепланировке обязательно должны быть…

  2. What is Foreclosure Mediation? In foreclosure mediation, a neutral third party facilitates negotiations between homeowners and lenders to avoid foreclosure.…

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *