Reklāmraksts: Pirmo reizi Latvijā notiks mērniecības instrumentu izstāde “GeoXpierence 2014”

Latvijas mērniecības instrumentu tirgū šogad ir notikušas izmaiņas, kuras varam saukt par atbalsi no lielo mērniecības instrumentu ražotāju apvienošanās, un SIA “Hadlat Invest” vēlas visiem oficiāli paziņot, ka no 2014. gada 1.jūnija  par oficiālajiem SOKKIA instrumentu izplatītājiem ir kļuvis SIA “Hadlat Invest”. SIA “Hadlat Invest” līdz šim Latvijā bija zināmi kā TOPCON mērniecības instrumentu izplatītāji. Par godu šim notikumam tiek rīkotas pirmās “GeoXpierence 2014” dienas Latvijā.
“GeoXpierence 2014” pasākumā būs iespēja iepazīties ar Topcon un SOKKIA mērniecības instrumentu klāstu. Būs iespēja aplūkot Topcon PS-103 Robotu, ka arī redzēt darbībā 2014. gada jaunumu LN-100, kurš ir kā radīts būvlaukumam.
Kā lielākais jaunums šādi rīkotajos pasākumos Latvijā, reģistrētajiem apmeklētājiem būs iespēja divas dienas bez maksas, reālos lauka apstākļos, izmēģināt redzētos instrumentus. Lieliska iespēja pārliecināties par instrumentu spējām pirms pirkšanas.
Par godu šim pasākumam no Topcon Europe būs ieradies Laszlo Szentpeteri, reģionālais Topcon SOKKIA pārdošanas menedžeris, sniedzot iespēju klātienē uzzināt atbildes uz visiem interesējošajiem jautājumiem.
IZMANTO IESPĒJU UN PIEDALIES! Piesakies ilvars@topcon.lv. Sīkāka informācija www.topcon.lv.
Publikāciju apmaksā SIA “Hadlat Invest”

Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *