LMB informē par kopsapulci un aicina izvirzīt kandidātus goda apbalvojumu saņemšanai

Latvijas Mērnieku biedrība aicina visus mērniecības un ģeotelpiskās informācijas nozares pārstāvjus piedalīties jau par tradīciju kļuvušajā Latvijas Mērnieku biedrības konferencē, kas notiek kopā ar LMB biedru kopsapulci!

Pēc ilgāka pārtraukuma atgriežamies klātienē, tāpēc īpaši aicinām visus uz atkalsatikšanos ar kolēģiem un iespēju uzzināt aktualitātes nozarē, kā arī satikt mērniecības instrumentu tirgotājus!

LMB kopsapulce un konference notiks 24. martā, Ogres pilsētas centrālajā bibliotēkā. Konferences programma tiks izziņota drīzumā un tai pieteikties varēs LMB kursu reģistra sadaļā!

LMB turpina iesākto tradīciju godināt izcilākos nozares kolēģus, pasniedzot mērniecības augstākos apbalvojumus! Konferences sākumā paredzēta šī gada apbalvojumu pasniegšana, tāpēc aicinām izvirzīt kandidātus apbalvojumu saņemšanai. Lai izvirzītu kandidātus “Goda zīmes” vai “Atzinības zīmes” saņemšanai, līdz 1. martam uz e-pastu lmb@lmb.lv ir jānosūta pieteikums, kuru paraksta ne mazāk kā trīs personas, un tajā ir jāatspoguļo kandidāta īpašie nopelni Latvijas mērniecības nozarē! Sīkāka informācija un apbalvojumus saņēmušo saraksts atrodams LMB portālā!

Šī gada LMB kopsapulces laikā notiks arī divu valdes locekļu vēlēšanas! Ja esi LMB biedrs un vēlies iesaistīties nozares pilnveidošanā, līdz 1. martam gaidām Tavu pieteikumu un aprakstu par savu profesionālo pieredzi uz e-pastu lmb@lmb.lv! Ja vēl neesi LMB biedrs, pēdējā iespēja par tādu kļūt, un to vari paspēt izdarīt arī līdz kopsapulcei un kandidēt uz valdes locekļa amatu!

Sīkāka informācija par pasākuma norisi un gaidāmo programmu sekos!


Raksts publicēts

kategorijā

Autors:

Pēdējie komentāri

TWITTER FORUMS

Komentāri

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *